Praktijk gesloten ivm vakantie

Van zaterdag 31 december tot maandag 9 januari is de praktijk gesloten ivm vakantie.

Heeft u vragen die niet kunnen wachten tot 9 januari dan kunt u telefonisch contact opnemen met de praktijk u wordt dan doorverbonden naar een waarnemend huisarts in Voorburg.

Online aanvragen herhaalmedicatie

Per heden kunt u uw online herhaalmedicatie alleen nog via mijngezondheid.net of de app MedGemak+ aanvragen.  U kunt daar inloggen met uw DigiD.

Actiedag huisartsen op 1 juli 2022

Op vrijdagmiddag 1 juli is er een landelijke actiemiddag op het Malieveld. Wij moeten massaal onze stem laten horen om ons prachtige vak te behouden. Tijd voor u als patiënt, voor iedereen een dokter om de hoek die zijn mensen kent. De laatste jaren krijgen wij steeds meer taken op ons bord en lijken wij de gaten die er in andere sectoren ontstaan zijn, te moeten vullen. Zoals de wachtlijsten bij de GGZ of in de ziekenhuizen. Daarbij is de administratieve, vaak onnodige,  rompslomp enorm. Dat maakt dat wij steeds minder tijd hebben voor wat we echt willen (en kunnen) , namelijk dokteren. Wij willen af van deze zogenaamde paarse krokodillen, we willen af van alle controles en het wantrouwen dat we zo vaak tegenkomen. Daarom moet er veel veranderen en gaan wij vrijdag 1 juli demonstreren met alle Nederlandse huisartsen en praktijkmedewerkers. De praktijk zal die middag dan ook gesloten zijn, wij hopen op uw begrip. Voor spoedgevallen kunt u contact opnemen met Hadoks acute zorg, 070 3469669.

Huisarts in opleiding in de praktijk

Vanaf vorige week hebben we weer een huisarts in opleiding in de praktijk. Haar naam is Kirsten ter Weele.

Ze zit in het 3e jaar van haar huisartsenopleiding. Ze zal een jaar bij ons blijven.

Bloedprikken op GOED Voorburg

U kunt op maandag en vrijdag bij ons bloedprikken op de praktijk van 8-11 uur. Dit is alleen op afspraak. U kunt een afspraak inplannen via het HMC.

De planning van de bloedafname kunt u bellen: 088-9792854 of u kunt het zelf online inplannen via mijnHMC.

Kloppen uw gegevens nog?

Bent u verhuisd? Heeft u een nieuw telefoonnummer of hebben wij uw e-mail adres niet? Wilt u dit dan zo spoedig mogelijk doorgeven?

Zo kunnen wij u op diverse manieren bereiken. Zeker in deze tijd waar veel zaken digitaal gaan.

Als u niet zeker weet of wij de juiste gegevens hebben neemt u dan ook vooral contact met ons op.

U kunt uw gegevens doormailen naar info@huisartsengoedvoorburg.nl

Of bel ons op 070-3869178

Geen telefonisch spreekuur meer

Vanaf 12 juli is er geen telefonisch spreekuur meer. Voor vragen of overleg met de huisarts kunt u contact opnemen met de assistente.

Uw medische gegevens thuis bekijken. Hoe doet u dat?

Bent u bij de huisarts geweest? Uw huisarts zet uw medische gegevens in zijn computer in uw medische dossier.

Bijvoorbeeld:

  • het advies van de huisarts
  • de uitslagen van onderzoek
  • de lijst met uw medicijnen

U kunt uw medische gegevens daarna online lezen op uw eigen telefoon of computer. Dat kan nadat u veilig inlogt. U heeft dan meer informatie om samen met ons te praten over uw gezondheid en om een keuze te maken over uw behandeling.

Wilt u de gegevens over uw gezondheid bekijken op internet? U kunt inloggen op MijnGezondheid.net via onze website www.huisartsengoedvoorburg.nl

Heeft u hulp nodig bij het aanmelden? Neem dan contact met ons op via 070-3869178 of via de link

https://home.mijngezondheid.net/inloggen/?_nfpb=true&_pageLabel=medicalFileEpisodes