Huisartsen

20231005_MGF7419

Lies van Gelder, huisarts

Lies van Gelder,  huisarts sinds 2009. Zij volgde haar geneeskundeopleiding in Utrecht, Curacao, Kaapstad (Zuid Afrika). Hierna is zij enkele jaren in opleiding tot internist geweest in het Bronovo Ziekenhuis en HMC Antnoiushove.  In 2006 is zij geswitcht naar het huisartsenvak en volgde de opleiding in Leiden. Speciale belangstelling voor dermatologie, kindergeneeskunde, chirurgische verrichtingen en preventieve geneeskunde. Werkzaam op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

20231005_MGF7273

Suzanne van Markus-Floor, huisarts

Huisarts sinds 2011. Studie Geneeskunde in Rotterdam, een jaar Kindergeneeskunde, huisartsopleiding in Leiden.
Aandachtsgebieden Kindergeneeskunde, Gynaecologie, Psychiatrie en Longziekten.

Werkzaam op maandag, dinsdag en donderdag.

20231005_MGF7239

Maartje Vernooy, huisarts

Na de studie geneeskunde in Leiden te hebben afgerond in 2014 heb ik eerst een aantal jaar op de spoedeisende hulp gewerkt. Daarna ben ik gestart met huisartsenopleiding en door loting deze in Brabant gevolgd. Hierdoor heb ik vanuit Den Haag veel heen en weer moet rijden maar ik merkte al snel dat dit specialisme heel goed bij me paste. Begin 2020 ben ik afgestudeerd als huisarts. Na een tijdje als huisarts te hebben gewerkt bij verschillende praktijken in de Den Haag en Delft/Westland regio was ik op zoek naar vastigheid voor mijzelf en voor de patiënten. Daarom werk ik met veel plezier nu vast op de vrijdag. Mijn interesse gebieden zijn heel divers, van acute geneeskunde tot palliatieve zorg.

Vanaf 1 februari 2023 werkzaam op woensdag en vrijdag.

Assistentes

Anneke Bergen, assistente

Anneke is doktersassistente sinds 1992, zij heeft haar opleiding gevolgd in Rotterdam. Via allerlei stages HMC Antoniushove als doktersassistente terecht gekomen in de praktijk van dokter Langendoen. Zij is sinds 2006 werkzaam in onze praktijk op woensdag, donderdag en vrijdag.

Daniëlle Hessing, assistente

Daniëlle is sinds juni 2019 werkzaam in onze praktijk. Hiervoor heeft ze ruim 10 jaar op de poli Gynaecologie van het HMC gewerkt. Haar werkdagen zijn maandag, dinsdag en woensdag. 

Jacqueline Cenin, assistente/SOH

Jacqueline is doktersassistente sinds 2003 waarbij zij zo’n 12 jaar op de poli oogheelkunde van het HMC heeft gewerkt. Sinds mei 2016 werkt Jacqueline in onze praktijk. Zij is verantwoordelijk voor dagelijks management en het reizigersspreekuur. Tevens is zij sinds 2017 SOH (spreekuurondersteuner huisarts). De SOH kan zelfstandig klein letsel en veel voorkomende klachten afhandelen of doorverwijzen indien nodig. Jacqueline werkt op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

Angelina Groen, balie-assistente

Per september 2019 is Angelina bij ons werkzaam als medewerker front office. Angelina heeft hiervoor gewerkt bij verloskundigenpraktijk Femme in het HMC. Haar werkdagen zijn maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag.

Praktijkondersteuning (POH)

20231005_MGF7255

Miranda Scheenstra, POH

Werkzaam op maandag, woensdag en donderdag.
Sinds 1992 werkzaam in de huisartsenzorg, waarvan 12 jaar als gediplomeerd praktijkondersteuner. Miranda houdt zelfstandig spreekuur voor patiënten met chronische ziekten zoals, diabetes, hart-en vaatziekten,astma en COPD.
Ook kunt u  bij haar terecht voor preventieve controles en begeleiding bij het stoppen met roken. Dit onder verantwoordelijkheid en in overleg met de huisarts.

Werkzaam op maandag, woensdag en donderdag.

Marina Boeijen, POH-GGZ

Marina Boeijen-van Huizen is sinds 2015 werkzaam binnen de huisartsenpraktijk als praktijkondersteuner GGZ (Geestelijke Gezondheids Zorg). Zij is klinisch psychologe en daarnaast biofeedbacktherapeut en HeartMath Coach. Sinds 1987 werkt zij in het veld van maatschappelijke dienstverlening en geestelijke gezondheidszorg o.a. met mensen met ernstige angst- en dwangstoornissen en recent met mensen die kampen met zowel psychische als lichamelijke klachten. Eén van haar interessegebieden is de psychosomatiek. Haar werkdagen zijn woensdag en vrijdag.

Suzanne Willems-de Wit, Verpleegkundig Specialist Geriatrie

Ik ben een gedreven en kritische zorgprofessional met meer dan 10 jaar ervaring als verpleegkundig specialist in de klinische geriatrie (ouderengeneeskunde). Ik wil me bij de ouderen focussen op betekenisvol leven, in plaats van ziekte. Door persoonsgerichte zorg te bieden en echt aan te sluiten op persoonlijke behoeften wil ik veerkracht aanspreken. Ik geloof dat deze veerkracht is nodig om de fysieke, emotionele en sociale uitdagingen van het leven aan te gaan.

Werkzaam op maandag, dinsdag en donderdag.

20231005_MGF7486

Lotte Kettenis, praktijkmanager

Lotte Kettenis werkt bij ons op donderdag.