Huisartsen

Lies van Gelder, huisarts

Lies van Gelder,  huisarts sinds 2009. Zij volgde haar geneeskundeopleiding in Utrecht, Curacao, Kaapstad (Zuid Afrika). Hierna is zij enkele jaren in opleiding tot internist geweest in het Bronovo Ziekenhuis en HMC Antnoiushove.  In 2006 is zij geswitcht naar het huisartsenvak en volgde de opleiding in Leiden. Speciale belangstelling voor dermatologie, kindergeneeskunde, chirurgische verrichtingen en preventieve geneeskunde.Werkzaam op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag.

Henrike Louwen-Zwart, waarnemend huisarts

Al een aantal jaren werkzaam in de regio den Haag, als waarnemer in verschillende praktijken en op de huisartsenposten in den Haag, later als vaste huisarts in Leidschendam en recent in Leidschenveen. Tevens werkzaam bij de huisartsenopleiding in Leiden, waar zij zich bezig houdt met het onderwijsprogramma voor de nieuwe generatie huisartsen. Aandachtsgebieden zijn: kleine chirurgie ingrepen, gynaecologie , kindergeneeskunde en psychologische klachten.

Suzanne van Markus-Floor, waarnemend huisarts

Werkzaam op maandag
Huisarts sinds 2011. Studie Geneeskunde in Rotterdam, een jaar Kindergeneeskunde, huisartsopleiding in Leiden.
Aandachtsgebieden Kindergeneeskunde, Gynaecologie, Psychiatrie en Longziekten.

Marieke Nauta, waarnemend huisarts

Assistentes

Anneke Bergen, assistente

Anneke is doktersassistente sinds 1992, zij heeft haar opleiding gevolgd in Rotterdam. Via allerlei stages HMC Antoniushove als doktersassistente terecht gekomen in de praktijk van dokter Langendoen. Zij is sinds 2006 werkzaam in onze praktijk op woensdag, donderdag en vrijdag.

Daniëlle Hessing, assistente

Daniëlle is sinds juni 2019 werkzaam in onze praktijk. Hiervoor heeft ze ruim 10 jaar op de poli Gynaecologie van het HMC gewerkt. Haar werkdagen zijn maandag, dinsdag en woensdag. Naast het werk als assistente runt zij samen met Jacqueline het reizigersspreekuur.

Jacqueline Cenin, assistente/SOH

Jacqueline is doktersassistente sinds 2003 waarbij zij zo’n 12 jaar op de poli oogheelkunde van het HMC heeft gewerkt. Sinds mei 2016 werkt Jacqueline in onze praktijk. Zij is verantwoordelijk voor dagelijks management en het reizigersspreekuur. Tevens is zij sinds 2017 SOH (spreekuurondersteuner huisarts). De SOH kan zelfstandig klein letsel en veel voorkomende klachten afhandelen of doorverwijzen indien nodig. Jacqueline werkt op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

Angelina Groen, balie-assistente

Per september 2019 is Angelina bij ons werkzaam als medewerker front office. Angelina heeft hiervoor gewerkt bij verloskundigenpraktijk Femme in het HMC. Haar werkdagen zijn maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag.

Esterela Capitao Ferraz, stagiaire doktersassistente

Vanaf september 2021 is Estrela  bij ons voor haar opleiding tot doktersassistente. Ze werkt op de maandag, dinsdag, woensdag.

Praktijkondersteuning (POH)

Miranda Scheenstra, POH

Werkzaam op maandag, woensdag en donderdag.
Sinds 1992 werkzaam in de huisartsenzorg, waarvan 12 jaar als gediplomeerd praktijkondersteuner. Miranda houdt zelfstandig spreekuur voor patiënten met chronische ziekten zoals, diabetes, hart-en vaatziekten,astma en COPD.
Ook kunt u  bij haar terecht voor preventieve controles en begeleiding bij het stoppen met roken. Dit onder verantwoordelijkheid en in overleg met de huisarts.

Marina Boeijen, POH-GGZ

Marina Boeijen-van Huizen is sinds 2015 werkzaam binnen de huisartsenpraktijk als praktijkondersteuner GGZ (Geestelijke Gezondheids Zorg). Zij is klinisch psychologe en daarnaast biofeedbacktherapeut en HeartMath Coach. Sinds 1987 werkt zij in het veld van maatschappelijke dienstverlening en geestelijke gezondheidszorg o.a. met mensen met ernstige angst- en dwangstoornissen en recent met mensen die kampen met zowel psychische als lichamelijke klachten. Eén van haar interessegebieden is de psychosomatiek. Haar werkdagen zijn woensdag en vrijdag.

Renee Smulders, POH GGZ jeugd

Vanaf 1 april 2021 is Renee Smulders begonnen als POH Jeugd in onze praktijk. Iedere woensdagochtend is zij aanwezig voor de psychologische hulp aan kinderen tot 17 jaar. Samen met het kind en de ouders zal zij inventariseren en behandelen daar waar de problemen liggen.

Suzanne Willems-de Wit, Verpleegkundig Specialist Geriatrie

Ik ben een gedreven en kritische zorgprofessional met meer dan 10 jaar ervaring als verpleegkundig specialist in de klinische geriatrie (ouderengeneeskunde). Ik wil me bij de ouderen focussen op betekenisvol leven, in plaats van ziekte. Door persoonsgerichte zorg te bieden en echt aan te sluiten op persoonlijke behoeften wil ik veerkracht aanspreken. Ik geloof dat deze veerkracht is nodig om de fysieke, emotionele en sociale uitdagingen van het leven aan te gaan.